Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.67 secunde)
Sunt fan Eminem datorita fratelui meu, la el am auzit prima data muzica lui. ... Dar voi aprecia in continuare toata muzica facuta pentru ea si timbrul ei special", a mai spus Anamaria Ferentz in incheiere.
Peste 500 de invitati, de la oficialitatile locale, ministri, presa si vedete, au avut ocazia sa deguste diverse preparate cu magiun de prune si au luat parte la spectacole de muzica si dans popular sustinute de copii.
Fie inspirati de vitejia maretilor daci, sau alimentati de spiritul voievozilor de altadata, muzica celor de la GOD zugraveste in versuri tablouri de pe campul de lupta si comemorareaza figuri istorice din timpuri de legenda.
Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. ... Propun o noua abordare a acestei melodii, o interpretare unica, dedicata special publicului care iubeste muzica traditionala romaneasca", a declarat Diana Matei.
www.facebook.com/events/338731476276502/ Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Magazinele Muzica, Uman, Senia , Perfect Tour, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas si Sala Palatului la urmatoarele preturi:
Mai tarziu a venit ideea de a rearanja piesele rock preferate in maniera jazz, contaminata cu un parfum discret derivat din muzica clasica, toti membrii trupei Jazzybirds fiind de altfel artisti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca.
Mai tarziu a venit ideea de a rearanja piesele rock preferate in maniera jazz, contaminata cu un parfum discret derivat din muzica clasica, toti membrii trupei Jazzybirds fiind de altfel artisti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca.
VICTORIA JAZZ FESTIVAL este dovada ca stradania, efortul si dragostea pentru muzica buna reuseste sa tina in viata un festival de muzica buna intr-un orasel din Tara Fagarasului, numit VICTORIA si aparut in anii '50, ca urmare a dezvoltarii industriei chimice.
Si, pentru ca se apropie in curand si Craciunul, Eugen Cristea si-a achizitionat de la Sala Dalles un CD exceptional, cu muzica spaniola, cunoscuta fiind pasiunea sa pentru CD-urile cu muzica de calitate.
Pentru ca 18 turisti romani care au participat la Revelionul organizat la Hotel Parthenon din Atena nu au fost intampinati asa cum ar fi trebuit, mancarea, muzica si organizarea lasand de dorit, Agentia de turism Hello Holidays le-a oferit acestora, dar si celorlalti turisti din grup o alta petrecere, organizata de aceasta data la Paralia Katerini.
Asa cum si-a obisnuit sustinatorii, Diana Matei imbina ritmurile moderne cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. ... Muzica inseamna daruire, iar faptul ca publicul mi-a cantat piesele de-a lungul recitalului inseamna enorm pentru mine", a mai adaugat artista.
Brasovenii vor vedea 21 de scene de dans, in care efectele speciale, jocurile de lumini, efectele pirotehnice spectaculoase, costumele noi si viu colorate si muzica dramatica vor pune in valoare zecile de personaje ce danseaza cu o acuratete maxima!
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.
Personal, imi doresc sa mentinem vie traditia si obiceiurile romanesti, muzica si portul popular. Este datoria noastra fata de generatiile viitoare pentru a se putea identifica cu trecutul spatiului carpato-danubiano-pontic.
Am incercat sa mergem catre formele sociale, de strada, pentru ca muzica simfonica nu place numai oamenilor care au o pregatire muzicala, ci place si celorlalti oameni.
Incepand cu ora 18,00, muzica veche romaneasca este adusa in parc de Orchestra MundiColour (solista Ana Cebotari), in concertul "Limba Noastra", iar de la ora 19,00 actorul Dorel Visan, invitatul special al serii, va recita poezii de Lucian Blaga, acompaniat de flautistul Ion Bogdan Stefanescu.
in prima se adapteaza povestea si se scrie scenariul pentru a putea fi pus in scena, se fac schitele papusilor si se creeaza acestea, se face distributia si incep repetitiile, se aleg vocile, se compune muzica si se inregistreaza in studio, se asambleaza toate componentele. ... Muzica:
Cubanezii au fost foarte incantati sa primeasca una dintre cele mai mari voci de fado (cantec popular portughez), a carei muzica este un punct de jonctiune ce uneste traditiile culturale ale tarii sale cu muzica celor mai interesante si originale popoare din lume.
El a mostenit pasiunea pentru muzica de la parintii sai, inca de cand era la scoala primara. ... In anul 2010, Andrei spunea ca muzica era doar un hobby pentru el, castigandu-si atunci existenta lucrand intr-o firma multinationala din domeniul IT.
Mai tineri ca niociodata Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!
google-analytics.com